Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Plaats advertentie
iPhone 6 s zo goed als nieuw

iPhone 6 s zo goed als nieuw

€ 350,00 Drachten
Hoesje kleur bruin iPhone 6 s

Hoesje kleur bruin iPhone 6 s

€ 30,00 Drachten

Smartphones, iPhones, hoesjes en accessoires voor je mobieltje kopen en verkopen op Tweedehandse.nl.

Een Smartphone of iPhone kopen?

Op zoek naar een gebruikte of nieuwe smartphone, iPhone of tablet? Op Tweedehandse.nl vind diverse merken mobiele telefoons zoals iPhone, Samsung, HTC, Sony, Huawei en LG. Het beste is om van te voren alles op een rijtje te zetten wat belangrijk is. Als je aan het einde van je abonnement bent en je telefoon doet het nog goed, dan is het misschien interessant om voor een sim-only te kiezen. Dat is vaak een stuk goedkoper. Maar aan de andere kant, het is het ook wel fijn om een nieuw toestel te hebben. Of wanneer je huidige mobieltje stuk kun je er ook voor kiezen om deze vakkundig te laten repareren.

Je Smartphone verkopen?

En wat doe je dan met je oude telefoontoestel, oplader en accessoires? Laat hem niet in een la liggen maar verkoop hem op Tweedehandse.nl. Je plaats heel eenvoudig en gratis een advertentie in de categorie telecommunicatie.

Hoesjes en accessoires kopen.

Natuurlijk wil je zuinig zijn op je nieuwe toestel. Kijk eens tussen de aanbieders van hoesjes en frontjes. Ook voor andere accessoires voor je mobiele telefoon is er altijd wat te vinden op Tweedehandse.nl.

Cookies op Tweedehandse.nl. Meer informatie of deze melding Verbergen?